side-area-logo

Tapahtumat

Salaojat kuntoon -webinaari 12.11.2020 klo 13-14.30

Webinaarissa ajankohtaista tietoa salaojituksesta. Salaojayhdistyksen toiminnanjohtaja Helena Äijö kertoo
salaojitusmenetelmistä ja niihin liittyvistä tutkimustuloksista. Jarmo Saukkola Varsinais-Suomen ELY-keskuksesta esittelee ojituksiin haettavissa olevaa tukirahoitusta.

Tilaisuuden ohjelma:

13-13.05 Webinaarin avaus ja tekniset ohjeet, Sami Talola

13.05-13.50 Toimivat salaojitusmenetelmät kasvintuotannossa, Helena Äijö, Salaojayhdistys

13.50-14.00 Kysymykset ja vastaukset

14.00-14.20 Ojituksen tukirahoitus, Jarmo Saukkola, Varsinais-Suomen ELY-keskus

14.20-14.30 Kysymykset ja vastaukset

 

Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittua. Webinaaria pääset seuraamaan tästä linkistä.

Lisätiedot: [email protected] tai p. 040 501 0700.

Kotimaiselle valkuaistuotannolle vauhtia -webinaari 17.11.2020 klo 13-15

Tietoa valkuaiskasvien viljelystä ja käytöstä.

Tilaisuuden ohjelma:

13.00 – 13.15 Avaussanat
Johtava tutkija Ari Rajala, Luonnonvarakeskus (Luke)

13.20 – 13.35 Herneen ja härkäpavun viljelykokemuksia
Viljelijä, siemenpakkaaja Kalle Pertola, Tilasiemen Oy

13.40 – 13.55 Kaksivaiheinen palkokasvien korjuu
Viljelijä, siemenpakkaaja Jukka Peltomäki, Pelto-Paturi Oy / Tilasiemen Oy

14.00 – 14.15 Luomuvalkuaisen tuotanto
Viljelijä Esa Heinonen, Koivunalhon luomutila

14.20 – 14.35 Lohkotietopankin kertomaa palkokasvien viljelyn kannattavuudesta
Johtava asiantuntija Sari Peltonen, ProAgria Keskusten Liitto

14.40 – 14.55 Kotimaisen kasvivalkuaisen käyttö rehuteollisuudessa
Hankintapäällikkö Taneli Marttila, A-Rehu Oy

14.55 – 15.00 Loppupuheenvuorot
Puheenjohtajana toimii tutkija Sakari Raiskio, Luonnonvarakeskus (Luke)

 

Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 15.11.2020 tästä linkistä.
Ilmoittautuneille lähetetään Microsoft Teams -linkki tilaisuuteen maanantaina 16.11.2020

Webinaari nauhoitetaan ja lisätään tilaisuuden jälkeen hankkeen www-sivuille: Luke Hukka ja Satafood Hukka